بیزینس

آنچه در مورد مسافرت باید بدانید

بهتر است پیش از اقدام به سفر، نشانی و شماره تماس سفارت جمهوری اسلامی ایران و كنسولگری‌های وابسته به آن را در كشور مقصد تهیه كرده و به همراه داشته باشید

مجله فلکس مگ

راهنمای سفر:
راهنمای سفر-تعطیلات طولانی نوروز، فرصت بسیار مناسبی برای مسافرت است، نه درس و مدرسه مانع می‌شود و نه کار و مسئولیت؛ آب و هوای خیلی از نقاط دنیا هم در این وقت سال، جان می‌دهد برای گذرندان اوقاتی فرح‌بخش. با این وجود، بد نیست پیش از سفر، حواس خود را جمع کنید و نکاتی را در نظر داشته باشید که می‌توانند از بروز حوادث ناگوار جلوگیری کنند و خاطره‌ی سفری راحت و بی‌دردسر را برای شما باقی بگذارند.
اگر قصد برنامه‌ریزی برای سفر دارید، به‌خاطر داشته باشید که هفته‌ی دوم تعطیلات نوروزی برای مسافرت مناسب‌تر است؛ روزهای اول تعطیلات، مردم بیشتر سفر می‌کنند و شهرهای توریستی شلوغ‌تر هستند.
نکات مهم قبل از سفر:راهنمای سفر
۱-بهتر است که قبل از سفر، خرید بلیت و رزرو هتل خود را انجام دهید. به‌خصوص در شهرهای پرمسافر، ممکن است در صورت عدم انجام این کار، در مقصد با مشکل مواجه شوید. اگر قصد سفر با اتوموبیل شخصی خود را دارید، حتماً قبل از سفر اتوموبیل را از نظر فنی معاینه کرده و عیب‌های احتمالی آن را رفع کنید.
۲-قبل از سفر، تمام شرایط مقصد خود را بررسی کنید؛ آب و هوای مقصد، مقرارت گمرک، لیست داروهای ممنوع، شرایط رانندگی در آن‌جا و … از آن دسته اطلاعاتی هستند که دانستن‌شان لازم است.
۳-هنگام سفر کردن همراه داشتن داروهایی که مصرف می‌کنید را فراموش نکنید! در تعطیلات ممکن است داروخانه‌‌ی شبانه‌روزی به راحتی پیدا نشود. بردن داروهای مسمومیت، سرماخوردگی و مُسکن هم ضرری ندارد.
راهنمای سفر,راهنمای سفر نوروز,راهنمای سفر تعطیلات نوروز,سفر در نوروز
راهنمای سفر
۴-فراموش نکنید که تعطیلات نوروز برای همه فصل سفر است؛ کسانی که به سفر نمی‌روند هم یا در مهمانی و دید و بازدید هستند و یا هوای خوب بهاری اجازه نداده در خانه بمانند؛ طبعاً دزدها هم از وجود خانه‌های خالی نهایت استفاده را می‌برند. پس فراموش نکنید که قبل از سفر، امنیت خانه‌ی خود را بالا ببرید:
– مطمئن شوید که هیچ در و پنجره‌ای قفل خراب یا شکسته ندارد؛
– جلوی در چوبی آپارتمان‌، یک حفاظ آهنی نصب کنید؛
– وسایل با ارزش مثل پول و جواهرات را در خانه‌ی خالی نگه‌داری نکنید؛
– ممکن است قبل از نوروز، غریبه‌ها برای تعمیرات یا نظافت زیاد به خانه‌ی شما رفت‌وآمد کنند؛ برنامه‌ی سفر خود را در مقابل ان‌ها بر زبان نیاورید؛
– اگر سفر شما طولانی است، به یکی از اقوام یا دوستان مورد اعتماد خود کلید خانه را بدهید تا هر چند روز یک‌بار، سری به خانه‌ی شما بزند.
۵-پول‌ها و مدارک خود را در جیبی بگذارید که فقط خودتان دسترسی داشته باشید. جیب‌برها ممکن است با تنه‌ زدن ناگهانی و یا یک دعوای ساختگی، به راحتی کیف پول شما را بدزدند.
۶-وقتي با فرزندان کوچک خود سفر مي‌کنيد، يکي از نکاتي که خيلي ذهن شما را مشغول خواهد کرد، گم‌شدن کودک خواهد بود. بهتر است عکس جديدي از کودک خود همراه داشته باشيد تا در صورتي که گم شد، براي پيداکردنش از عکس کمک بگيريد. براي اين‌که بخشي از اين نگراني را از بين ببريد، مي توانيد قبل از سفر به يک بيمارستان مراجعه کرده و درخواست کنيد يکي از دستبندهاي پلاستيکي را که به مچ بيماران مي‌بندند و در آن مشخصات بيمار را مي‌نويسند، به شما بدهند؛ اکثر بيمارستان‌ها اين کار را خواهند کرد. نام و شماره تلفن يا آدرس محل اقامت مربوط به کودک‌تان را روي آن نوشته و به مچ کودک ببنديد؛ دستبندها جنس نرمي دارند و کودک را ناراحت نخواهند کرد. فراموش نکنيد اگر مسافر خارج از کشور هستيد، بايد مشخصات را به زبان انگليسي بنويسيد و نه به زبان مادري.
راهنمای سفر,راهنمای سفر نوروز,راهنمای سفر تعطیلات نوروز,سفر در نوروز
راهنمای سفر
راهنمای سفر به کشورهای دیگر:راهنمای سفر
ـ اولین نكته در این سفرها این است كه به هیچ غریبه‌ای اعتماد نكنید، چه خارجی و چه هموطن. به عبارت دیگر ضمن رعایت احترام به همه افراد، از اعتمادكردن به كسانی كه نمی‌شناسید خودداری كنید زیرا این اعتماد بی‌مورد در بیشتر موارد زمینه‌ساز مشكلات و دردسر‌های بعدی برای شما خواهد شد.
ـ قبل از سفر سعی كنید اطلاعاتی ضروری در مورد كشور مقصد به دست آورید. به این منظور می‌توانید از سایت وزارت امور خارجه (www.mfa.gov.ir) استفاده كرده و اطلاعات مفیدی درباره كشور مقصد خود به دست آورید.‌ برای گرفتن ویزا به هیچ‌وجه گذرنامه خود را به دلال‌ها و واسطه‌ها ندهید. یا شخصا مورد مربوط به دریافت ویزای خود را انجام دهید یا از طریق مراكز خدمات مسافرتی مجاز اقدام كنید.
-فراموش نكنید در طول سفر به هیچ عنوان گذرنامه خود را به هیچ فرد غیرمرتبطی ندهید و این را بدانید كه تنها پلیس حق خواستن گذرنامه از شما را دارد و هتل مركز اقامت‌تان نیز باید آن را بررسی كرده و پس از تهیه یك فتوكپی از آن در حضور شما، آن را به شما برگرداند.
-در فرودگاه به هیچ عنوان مسوولیت بار و چمدان سایر افراد را نپذیرید. از نظر قانون، دارنده چمدان، صاحب آن محسوب می‌شود و متاسفانه بسیاری از سودجویان و قاچاقچیان با سوءاستفاده از حس نوع‌دوستی شما و بیان مطالبی تحت عنوان این چمدان برای فرزند دانشجوی من است یا مادرم با پرواز قبلی رفته و این را جا گذاشته، ممكن است از شما به عنوان حامل موادمخدر استفاده كرده و محموله‌های خود را به مقصد برسانند و طبیعی است كه در صورت ایجاد دردسر برای شما، دستتان به هیچ‌جا بند نیست و از نظر قانون مجرم هستید. گاهی نیز این افراد با وعده پرداخت پول سعی در وسوسه‌كردن شما می‌كنند.‌
ـ‌ در هنگام رسیدن به فرودگاه مقصد ممكن است افرادی به شما مراجعه كرده و پیشنهاد ارائه خدماتی مانند تهیه هتل، حمل و نقل، راهنمای تور و… كنند.
هیچ دلیلی برای قبول این موضوع وجود ندارد چون كلیه این خدمات را به صورت قانونی و از طریق مراكز مجاز می‌توانید دریافت كنید و در صورت بروز هرگونه مشكل نیز این مراكز در برابر شما و قانون پاسخگو خواهند بود. پس از اعتماد بی‌مورد در این زمینه به افرادی كه نمی‌شناسید جدا خودداری كنید.
ـ مدارك شناسایی، پاسپورت، ویزا و بلیت را در جایی از كیف بگذارید كه دسترسی راحت‌تری به آن دارید. شاید تا وقتی كه به مقصد می‌رسید، مجبور نباشید چند بار آنها را خارج كنید و دوباره سر جایشان بگذارید.
ـ بهتر است پیش از اقدام به سفر، نشانی و شماره تماس سفارت جمهوری اسلامی ایران و كنسولگری‌های وابسته به آن را در كشور مقصد تهیه كرده و به همراه داشته باشید. در خارج از كشور بهترین مرجع حمایت‌كننده و پشتیبان شما، سفارتخانه و كنسولگری‌های كشورتان خواهد بود.

برای دیدگاه ها کلیک کنید

جوابی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

عناوین محبوب

بالا