آموزش

جادوی مثبت اندیشی

داشتن ذهنی مثبت در جهان امروز و برای داشتن یک زندگی خوب اهمیت فوق العاده ای دارد. شکی نیست که کارایی یک ذهن مثبت اندیش بسیار بیشتر از ذهن های منفی گراست.

Photo: Shutterstock

داشتن ذهنی مثبت در جهان امروز و برای داشتن یک زندگی خوب اهمیت فوق العاده ای دارد. شکی نیست که کارایی یک ذهن مثبت اندیش بسیار بیشتر از ذهن های منفی گراست. گاهی سعی می کنیم به سوی مثبت اندیشی برویم و مثبت باشیم اما امور در عمل آن چنان تفاوتی نمی کند. مطمئن باشید این مسئله بی علت نیست. اگر درونتان هنوز منفی باف است عوض کردن ظاهر و کلمات و گفتن چند جمله مثبت چندان کمکی نخواهد کرد. در این شرایط آن چه باید تغییر کند خود شما هستید و نه هیچ چیز دیگر!

مثبت اندیشی نسبت به شرایط کنونی و نه آنچه در گذشته رخ داده است
اندیشه های مثبت که بر پایه ی ایده ها و باورهای محدود گذشته بنا شده است نمی تواند تو را از کشمکش ها و هراس های زندگی امروزت رهایی بخشد. باورهایی مانند اینکه به اندازه ی کافی رشد نیافته ای یا آنقدرها دوست داشتنی نیستی همواره تو را در کف اقیانوس نگه می دارد و با وجود داشتن تفکرات و ایده های بالنده نمی گذارد به سطح آب برسی.

وقتی درباره ی زندگی به راهکار و روشی مثبت می رسی و آن را با لیستی بلند از افراد مطرح می کنی و آن ها شروع به انتقاد و اعتراض می کنند. باید بدانی که گوشه ای از کار می لنگد. اگر انرژی و انگیزه‌ی لازم را نداری بدان که صدای جسمت بلندتر از ایده ها و نظراتت است. اگر صبر و شفقت نداری بدان که قلبت گشوده نیست و هر آن چه از افکار مثبت در آن می پروری تغییری نمی کند و نتیجه ای در بر ندارد. مانع دیگر در راه مثبت اندیشی ذهن خودخواه ماست که به عادات و ترس های گذشته اش خو گرفته و نمی خواهد کنترل و قدرت خود را بر امور از دست دهد. این ذهن تنها زمانی مثبت خواهد بود که با ترس و لرز از آن اطاعت کنی.

سحر و جادوی مثبت اندیشی

چه زمانی مثبت اندیشی در ذهن ما نهادینه می شود؟ زمانی که

۱- ذهنی برتر ، پر از احساسات مثبت به پتانسیل های این جهان داشته باشیم.

۲- قلبی گشوده، مهربان و دوست داشتنی داشته باشیم.

۳- جسمی زنده، پویا و پر از انرژی داشته باشیم.

۴- با روح خود پیوندی عمیق داشته باشیم.

نگرش منفی یا مثبت به زندگی از روح انسان سرچشمه می گیرد. این بخش از هستی ماست که نامتناهی است و با ذهن جهانی یعنی منبع اصلی آفرینش در ارتباط است.

مهارت های مثبت اندیشی

اگر می خواهی از داشتن یک ذهن مثبت اندیش بهره مند شوی باید:

۱- عقاید و افکار بازدارنده را از خودت دور کنی
هر انسانی باورها و ایده هایی در ذهنش دارد که باید گهگاه به چالش کشیده شود. هر روز به صدای درونت گوش بده و وقتی می بینی غلط و قدیمی هستند به راحتی آن ها را دور بیانداز.

۲- گذشته را پشت سر بگذار
مجبور نیستی بار گذشته را همواره به دوش بکشی. گذشته گذشته! ببخش و بگذار بگذرد. اگر این کار را نکنی یعنی ترجیح می دهی همیشه تحت آسیب و صدمات وارده از آن ها باشی. وقت آن رسیده که دست به انتخاب بزنی.

۳- ذهن خودخواهت را ساکت کن
ذهن خودخواهت همان صدای درونی است که فریاد می زند همیشه آزرده باش و بترس! او معتقد است با کنترل و قدرت دیگران می توان زمام امور را در دست گرفت و تو می دانی که مسلماً عقیده اش غلط و ویرانگر است اما با تو می جنگد تا ثابت کند که تو در اشتباهی! در درونت به دنبال صدای ذهن متعالی، قلب گشوده و روح پاکت بگرد. در این هاست که به آموزه های درست و فرا راه خواهی رسید.

برای دیدگاه ها کلیک کنید

جوابی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

عناوین محبوب

بالا