
سَس نیوز: حسن کاظم نژنداصل -آشنا به مسائل شهرسازی و گردشگری
نقش شهرداران در ارتقاء کیفیت مدیریت شهری و مدیریت پروژه های شهرداری از جمله نکات مهمی است که روز به روز بیشتر مورد توجه قرار می گیرد. شهرداری بناب برای داشتن یک درآمد ثابت و همیشگی نیازمند به اجرای برخی پروژه های عمرانی می باشد که درآمد سالانه آن بزرگترین کمک هزینه برای شهرداری در جهت هزینه در امور و مسائل شهری خواهد بود. از جمله راهکارهای داشتن یک درآمد پایدار در شهرداری ها ایجاد واحد «واحد مشاركت و سرمايه گذاري شهرداری» می باشد که مسئولیت جذب و هدايت سرمایهگذاران يا مشاركت كنندگان را بر طبق شيوه نامه امور سرمايهگذاري و مشاركت شهرداري عهده دار میباشد.
مراحل اجرایی برای سرمایه گذاری و مشارکت:
تدوین شيوه نامه سرمایه گذاری – مشخص نمودن میزان سرمایه – مشخص شدن سرمایهگذار یا مشارکت کننده یا طرف مشارکت یا شریک – واحد سرمایهگذاری و مشاركت -هيات عالي سرمايهگذاري -كميسيون كارشناسي سرمايهگذاري _فراخوان
طرح های پیشنهادی بنده در راستای درآمدسازی برای مجموعه شهرداری بناب
۱٫ سرمايه گذاري و مشاركت در مسكن ارزان قيمت ، تجاري ، مسكوني ، صنعتی ، خدماتي ، اداري ، فرهنگی ، گردشگري ،ورزشي و.. با اولویت بافت هاي فرسوده و سكونت گاههاي غير رسمي و همچنين مطالعه ، طراحي و اجراي پروژه هاي مذکور.
۲٫ ايجاد و احداث تجهيزات و تاسيسات شهري .
۳٫ احداث ، نگهداري و توسعه فضاهاي سبز.
۴٫ احداث شهربازي و ساير كاربريهاي خدماتي مورد نياز.
۵٫ احداث سالنهاي ورزشي .
۶٫ احداث لونا پارك در تفرجگاهها ، پاركها و فضاهاي سبز و ساير محلهاي مورد نياز.
۷٫ احداث و بهره برداري ازكارخانجات وكارگاههاي توليد مصالح و تجهيزات ساختماني و بهره برداري از نمايشگاهها.
۸٫ احداث و بهره برداري از سامانه هاي حمل و نقل عمومي بار و مسافر درون شهري و برون شهري .
۹٫ مطالعه ، طراحي و احداث كارخانجات و كارگاههاي مرتبط با مديريت پسماند .
۱۰٫ طراحي ، اجراء و نظارت بر طرحهاي زيباسازي ، مبلمان شهري ، نورپردازي و تابلوهاي تبليغاتي .
۱۱٫ طراحي ، اجراء ، نظارت و بهره برداري از طرحهاي گردشگري.
۱۲٫ برنامه ريزي در جهت مشاركت وجذب سرمايه گذاران داخلي و خارجي ، بانكها و موسسات مالي و اعتباري .
۱۳٫ برنامه ريزي جهت مشاركت در تاسيس مؤسسات مالي ، اعتباري و بنگاههاي واسطه پولي و بيمه ها و صندوق ها و بنگاههاي قابل عرضه در بورس اوراق بهادار ، مطابق با قوانين مربوطه .
۱۴٫ برنامه ريزي جهت استفاده از منابع و ابزارهاي مالي مجاز از جمله فاينانس ، انتشار اوراق مشاركت ، اخذ وام و مشاركت بانكها و موسسات مالي ، جهت اجراي طرحهاي توسعه شهري .
۱۵٫ اجراي طرحهاي مربوط به شهر الكترونيك ، شهروند الكترونيك و شهرداري الكترونيك.
۱۶-احداث مجتمع هتل شهرداری بناب به همراه بخشهای مختلفی چون تالار، رستوران و غذاخوری که از لحاظ درآمد زایی و اشتغال باعث تقویت مالی دائمی شهرداری بناب خواهد گردید و نیروهای مازاد شهرداری بناب نیز در این مجموعه میتوانند به کار گرفته شوند. (محل پیشنهادی ساختمان کشتارگاه قبلی جنب استخر و سونای شهرداری بناب)
۱۷-مجتمع پزشکان شهرداری بناب که قابلیت ایجاد بخشهای مختلف تخصصی و در مانی را دارا خواهد بود که جهت اجرای این پروژه پزشکان بومی و متخصص میتوانند سرمایه گذاری کنند.
۱۸- ایجاد باشگاه فرهنگی، ورزشی شهرداری بناب در جهت توسعه ورزشهای منطقه بناب و حمایت از ورزشکاران بنابی جهت رسیدن به مراتب عالی ورزشی
۱۹- احیای دوباره شهرداریهای مناطق بناب در جهت تمرکز زدایی از بخش مرکزی شهری بناب و استفاده بهینه از نیروی کار مازاد و تلاش در جهت توسعه و عمران و آبادانی مناطق مختلف شهر بناب
۲۰-ایجاد کارخانه آسفالت مجهز در جهت بهبود وضعیت آسفالت شهری بناب و مناطق همجوار با کمک بخش سرمایه گذاری خصوصی
۲۱- ایجاد بازارچه های فروش میوه و تره بار در حوالی میادین اصلی جهت کنترل و ساماندهی دستفروشان و میوه فروشان و کرایه دادن این مغازه ها و درآمدزایی برای مجموعه شهرداری بناب
۲۲-اجرای محل دائمی نمایشگاه بین المللی بناب که جوابگوی آینده شهری بناب گردیده و نیز محل مناسبی برای معرفی کالاها و محصولات تولیدی صنایع و شرکتهای بناب گردد که سالانه درآمدهای میلیاردی را عاید شهرداری بناب خواهد کرد.
۲۳-احداث ترمینال مسافربری بناب در مسیر جاده بناب -تبریز
۲۴-احداث ایستگاه راه آهن بناب
پاسخ بدهید